Pages

Thursday, September 26, 2013

~!0H My GoD!~KeNaLi WaNiTa~AnEh TAPI FaKta!~

HaSiL BeBeLLaN serikandi_ibtisam at 7:13 PM
PeRasaanMu 
~!OH MY GOAT!~

ha~ha~ha~ha~ha
Wanita merupakan antara sepesis majoriti yang
berleluasa meng'kutu'i muka bumi ini
Wanita-oh-Wanita
kau memang sepesis yang rumit
sukar tuk dimengerti

"kita boleh mengenali peribadi 5 lelaki dengan pantas
berbanding wanita yang 1 tuh"
kikiki
al hikayat nyerrr lah kata orang
sekilas ikan di air sudah ku tahu jantan betinanya
*glurp*
YEKER!!! selama nih aku tengok ikan aku x terfikir pun mane
jate mane tino uhum yang aku fikir nak gulai~gulai kan ikan tuh
ekekekekekekekekkekekekekekek

apapon bak to the story morry
LELAKI nih peribadi nye macam KACA clean and clear
LELAKI nih jenis jujur gituwww
(Rasenye x semua kottt =-=)
Namun majoritinya jika dibandingkan dengan
WANITA memang berlainan lerrr sebab sepesis hawa nih
hebat dalam bermain-main dengan perasaan heheh
so agak rumit sebenarnya perasaan ompuan nih
sebab macam cuaca 4 musim heheh
d: berubah sealiran dengan waktu :p 

apapon meh saya sebagai perempuan nak share sedikit
FAKTA bagi MAT-MAT kat luar sana yang ingin
mengenali WANITA SEBENARNYA
kalau nak caya memang bagus, NAMUN adalah dinasihatkan
bahawa janganlah KAUM ADAM dok jadi GAY bila
dah tahu bahawa orang PEREMPUAN memang cenggini
91.97% memang BEGINI!!!
*mohon agar belajar tuk terima hakikat*
ngeeee

WANITA di DALAM dan LUAR


1. BANGON TIDUR

Inilah hakikat nyerrr okeh hehe bahawa orang perempuan nih
bila bangun tidur di RUMAH memang serabai ok...majoriti memang gini hahak
JANGAN TERKEJOT  BANGUN PAGI
PIKIAK KAK LIMAH BALIK RUMOH
Lah fulakkk! 

LELAKI kalau nak dapat bini bangun tidur yang tak serabai
memang xyah dok berangan lah haha tapi bleh jerrr kalau korang
nak bini korang MEKAP 24/7 kihkih 
dan tidur macam PATUNG TUGU of LIBERTY hahahaha!

Nampak kan? So janganlah hairan kalau time diorang bebuat MANJA
nak tido kat bahu korang time tengah syok dok ngedet di LUAR
diorang tidur dengan ayu sekali comeyyy gituwww
(CONTROL seyyy ^_^)
TETAPI
hakikatnya inilah yang terjadi buat sepanjang masa 
hahak SERABAI


2. BILIK BERSEPAH

Hah orang PEREMPUAN nih BAB mengemas DIRI no 1 tapi kemas BILIK
hahahah tunggu MOOD datang hahaha habis semua segala 
sotong ( ehem yang dalam2 tuh)
men dok disumbat kedalam laci-laci yang AVAILABLE haha
macam sotong sumbat ekekeke
canai (baju) diorang lempar lempar jer kalau xde masa
(ada masa pun mood rasa malas dan rasa cam anak
raja ada kuli tuk kutip hahahaha last2 dia yang jadik kuli)
Time kena BEBEL oleh MAK dan YAH nye baru nak kemas haha

3. MANDI

Terutamanya di HUJUNG MINGGU kihkih orang
perempuan memang HANYA akan mandi time tengahari
atau petang hahaha atau MEMANG TAK MANDI LANGSUNG SEHARI
atau DUA HARI hahah inilah hakikat PAHIT tapi BENAR ngee
taktahu kenapa tetapi kalau ikut kajian
sememangnya kebanyakan kitorang memang cenggini
suka PERAM diri macam PERAM jeruk ahaks!
makin lama makin sedap ehhh ehhh yeker
*GLURP*

APAPON wahai jate-jate di outside sana heheh
janganlah menyimpang jalan ke arah GAY plak bila
tahu kami orang perempuan ada pangai yang serupa pangai nih
kekeke KETIDAKSEMPURNAANKU adalah KEISTIMEWAANKU
 kbye!

1 SuRaT CiNta:

Post a Comment

 

AkU PeReMpUaN BiAsA Template by Haidanitazzi Blogger Template | Gadget Review