Pages

Thursday, June 23, 2011

BiLa AnaK OraNg BerCeriTa PasAL MAHARAJA LAWAK

HaSiL BeBeLLaN serikandi_ibtisam at 4:21 PM
PeRasaanMu 

assalamua'laikum...salam "manisnya kurma ini???"^_^
pada hari ni anak orang ni nak blogging sikit tentang final
maharaja lawak yang akan dipersembahkan last hari.
ok2 ini adalah sesuatu yang bermanfa
at sket berbanding kita membuat
kerja2 logging yang sememang nya memusnahkan alam erhh...cey melalut pulak da...


before tu mai kita zass sket siapakah finalist2 tuh :)
JOZAN SEPAH
JAMBU

NABIL
haaa tu dia tu dia :)
so you all semua agak2 eh...ops jangan teragak2...
rasa2 nya siapa yang akan dinobatkan
sebagai maharaja or "sifu" lawak malaysia 2011 yaahh
apa??? apa???pendapat saya???
uiks2...saya jangan tanya lah k...
kalau pi dok undi spr pun saya pi pangkah 2 2
so apalagi maharaja lawak saya ni dok layan semua lawak
ketawa pastu menangis
menangis pastu ketawa :D hohoho
ok2...apapun wish them all the best
sementara tengah kerja as a "guard" dan "pembantu rumah" di sebuah
rumah usang yang terletak di pedalaman yang tinggal jentik akn roboh
aisey dramatik tolll k...menyimpang ke jalan yang salah dah crite kite ni :)
ok2...dah (stop it anak orang!!!)
jangan merepek arhhh.... benci orang baca... (adakah orang baca oi orang baca??)
haha betul gak eh??cakap tentang blog dunia blog nih luas lah...
berbanding dengan post2 anak orang yang
sememangnya banyak cite tentang
anak orang je (bosannnn ape!!) hahaha
yelah (adoi nak cite sal dunia blog plaakkk)
1 1 1 1 1 dulu please la..
ok....uhurm (cam oranh gila cakap sorang "tanya" "jawab" sendiri)
adakah terlalu lama terkurung dalam rumah anak orang pun menjadi gila???
huish2...ok..nak taw ape nak cerita after entry ni???
ya itulah sebenarnya pembuka selera kita
hint2 dah diberi "maniskan kurma ini???" haha
ok2...berbalik pada maharaja lawak

anak orang nak wish them all the best
good luck??? anak orang ni not believe in luck ^_^v hihi why??
entahla i've never been lucky ya...why??just read my old entreee f.m.i
ok...to all marilah kita menghidupi hari2 sisa2 hidup saki baki ni
dengan penuh manfaat dan ceria hingga terbang ke langit

salam sayang!!!

0 SuRaT CiNta:

Post a Comment

 

AkU PeReMpUaN BiAsA Template by Haidanitazzi Blogger Template | Gadget Review