Pages

Sunday, December 4, 2011

I See I Buy I Read I SleepzzZ

HaSiL BeBeLLaN serikandi_ibtisam at 12:27 AM
PeRasaanMu 
assalamua'alaikum!!!

last week beli 3 majalah
variasi+al hidayah+koleksi
sangat murah+padat info
edisi 2011 disember paling*

1st nak cerita pasal variasi=) rase lucu
coz ada typing error and heran+ajaib+pelik
tiap kali ada ja benda extraordinary mcm kesah
gunung atas rata mcm meja tapi setiap bucu mcm segi3
mesti akan diakhiri dengan "adakah ini bekas kapal angkasa ALIEN"

ya nampakkah anda word yang di "highlighted"
ape2 akhir mesti kesimpulan editor variasi
akan berakhir dengan ALIEN....
benda2 yang asing gitu....hahahadoi
ta paham.....
anyway majalah ni ok
ada unsur2 islamik+pengetahuan and macam2

2nd pasal koleksi ==i
majalah ni plak cite pasal asal usul camne saka ni leh
wujud dalam keturunan kita...haish
cite sal camne nak tawan hati si dia...macam2la
sesuai utk para penyepi pembujang pendara sekalian
hehe

3rd al-hidayah islamik majalah ni...
on the way baca:)

ps: majalah akan dibaca everytime before tidur
coz membaca leh buat saya tidur
walaupun hobi+minat memang membaca
tolongla paham!
hehe ps:sss :#

0 SuRaT CiNta:

Post a Comment

 

AkU PeReMpUaN BiAsA Template by Haidanitazzi Blogger Template | Gadget Review